P1080193

Een Italiaanse familie in België die regelmatig in hun houtoven pizza’s bakt.
Ieder lid van de familie heeft een eigen houtgestookte oven.
Dat is heel normaal, hoe moet je anders pizza’s bakken?
Opa van 80 doet met leedwezen afstand van zijn oven.
Hij heeft liever dat zijn kinderen voor hem gaan bakken.

Michael is de oven gaan halen bij de familie.
Bijzonder om iets over te nemen en daarbij ook de vorige eigenaar te ontmoeten.
Een oven met een verhaal.
En jee, wat is ie zwaar!
En groot!
Met een paar mooie littekens, vakkundig gelast door zijn zoon.
Hij is inmiddels opgeknapt in Villa Verde stijl.
Hij is mooi geworden.
Een pronkstuk!

Er kunnen zeker 10 pizza’s, broden of vlaaien in.
Hij wordt op hout gestookt, tot wel 300 graden.
Dat is nu juist de crux van een goeie pizza.
Een goed deeg, verse ingrediënten om te beleggen en vooral een hele hete oven.
Deeg, tomatensaus en kaas kunnen zelfs als voorraad in de diepvries bewaard worden.
En dan staat er gegarandeerd binnen een half uur verse pizza op tafel. Niet uit een doos, maar uit 120 kg ijzer. 

Kijk hier hoe wij de pizza’s maken!

Wil je zelf met vrienden of collega’s bij Villa Verde een bijzondere middag of avond organiseren? Vanaf 20 maart is onze buitenkeuken gereed. Mail ons voor meer informatie: info@villa-verde.co

[masterslider id=”9″]

Villa Verde
8 REACTIES
  • Jacquemain
    Beantwoorden

    En wanneer kunnen we die pizza’s en vlaaien een keer komen proeven? Organiseer een gezellige pizza-avond (met vlaai bij de ontvangst) en we komen graag jullie kant op 🙂

    1. villaverde
      Beantwoorden

      We organiseren graag een feestje voor je, Jacquemain ;-)!
      En, proeven kan altijd…van de zomer een fietstochtje naar Bunde?

  • Josine
    Beantwoorden

    Wow! Wat ziet-ie er fantastisch uit! En wat bijzonder dat je de vorige eigenaar hebt ontmoet.
    Mmm, ik fantaseer al over een heerlijke koffie met een n lekker stuk vlaai uit jullie mooie oven… mmmooie droom!

    1. villaverde
      Beantwoorden

      Experimentjes met vlaai en brood in volle gang.
      Mmmm…..die vlaai met kaneel en appeltjes.
      Wordt dus binnenkort een kop koffie hier Josine ;-), dromen we verder!

  • Pascal
    Beantwoorden

    Ziet er indrukwekkend uit! We zijn benieuwd naar het eindresultaat.

  • John
    Beantwoorden

    Niet alleen met liefde opgeknapt , hij wordt met liefde behandeld en bakt verdomt goede piza’s die zelfs ik nog lekker vind.

  • Ruud Baurmann
    Beantwoorden

    The Black Bastard has arrived. En de 22ste gaan we proeven. Yihaaaa!

    1. villaverde
      Beantwoorden

      Ook voor ons een goed vooruitzicht Ruud, en een eer, dat jullie bij ons jullie verjaardagen vieren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *