Slapen als een roosje

Ga je logeren, ben je geradbraakt ’s ochtends, hoe vervelend is dat?! Je komt bij ons voor een plek in de natuur. Voor buiten leven. Voor lekker thuis blijven en koken met een goed glas wijn. Voor een dagje Maastricht.

Maar bovenal kom je bij ons voor een heeeeeerlijk bed. Vaak wordt het haast vergeten ‘oh ja, nog bedden kopen’. Het eerste waar wij juist over nadachten waren de bedden. Samen met onze vriend en beddenexpert Ramon hebben we SUPER Villa Verde bedden ontworpen.
Een genot! En wat zijn we daar trots op. Organisch en comfortabel, naar onze wens gemaakt.

Stel je voor: slaap je in Bunde, op een overheerlijk matras en topper, onder een dekbed met eenden en ganzendons. Slaap je met je hoofd op een powerball geleverd door een familiebedrijf uit Volendam. En als je je verheugt op nog zo’n lekkere nacht en eerder het bed induikt. Dan liggen er speciale nekrollen om lekker te kunnen lezen of op je laptop een film te kijken in bed.

Al ons beddengoed komt van een specialist uit Tilburg. We zijn gevallen voor 100% Percal-katoen. Comfortabel en extreem zacht. Het is de meest fijne katoensoort die er is. De stof is glad, dun en glimt niet.

Meer kan een mens niet wensen.

Bij ons is het goed opladen! ☺